Data: Antradienis, 2015 sausio mėn. 06, 15:24 | Žinutė # 66
Grupė: Narys
Žinučių: 1
Statusas: Neprisijungęs
Bandžiau daryti tulpes iš kiaušinių padėklų ir nesigavo. Kokius Jūs klijus naudojate? Aš dariau su karštais, bet man kažkodėl nesulipo. Nežinau, gal aš kokius netinkamus panaudojau. Nes šiaip tai tam video tai labai jau įspūdingai atrodo, būtų fainai pasipuošti namus
Data: Antradienis, 2015 sausio mėn. 06, 21:53 | Žinutė # 67
Admin
Grupė: Administratorius
Žinučių: 5424
lukrecija12,
Gal nebuvo gerai įkaitę klijai ar nepilnai suspaudėte, nes karšti klijai ir popieriaus gerai kimba. Galėjo dar būti taip, kad po dažymo atsiklijavo, nes su karštais klijais kartais taip nutinka. Tai reikia, išdžiuvus dažams pakartoti klijavimą.
Data: Ketvirtadienis, 2016 birželio mėn. 30, 22:39 | Žinutė # 70
Grupė: Naujokas
Žinučių: 1
Pasidalinkit kur perkat reikmenis popieriniam rankdarbiam! Pati neseniai atradau popierių, anksčiau pagrinde megzdavau ir siūdavau, bet dabar su dukrele pradėjo patikti visokias dekoracijas, papuošaliukus daryti.
Draudžiama be raštiško rankdarbiai.ucoz.com sutikimo naudoti ir platinti šioje svetainėje esančią grafinę bei tekstinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Jei sutikimas gautas, būtina tiesioginė nuoroda į svetainę „Jolitos rankdarbiai“, kaip šaltinį.