Data: Pirmadienis, 2011 vasario mėn. 07, 17:45 | Žinutė # 91
Grupė: Narys
Žinučių: 8
Statusas: Neprisijungęs
Sveikutes,esu naujoke Ir labai uzsinorejau pabandyti pazaisti su fimo nes ir gaminiai labai grazus gaunasi Gal galetumet padeti? kokius reiketu svitrinius popierius pirkti? ir koki geriausia fimo modelina pirkti? nes ten yra keliu rusiu ar ne taip? :)
Data: Sekmadienis, 2011 vasario mėn. 20, 23:15 | Žinutė # 92
Žinučių: 39
Siaip, kiek domejausi, tai fimo clasic yra tvirtesnis ir labiau tinka papuosalams. Bet jis kietesnis, sunkiau minkosi uz fimo soft.Dar lb grazu is fimo efect. kiek zinau lietuvoje prekiaujama tik fimo soft.ir dar maciau efect bet spalvu pasirinkimas mazas o svitrini popieriu naudoju ta pati smulkiausia, svelniausia ir fimo visas rusis. Manau paciai spresti su kokiu lengviau dirbtusi.
Data: Antradienis, 2011 lapkričio mėn. 01, 23:35 | Žinutė # 98
Žinučių: 3
[b]Nežinau.. Jau senai susidomėjus modelinu esu, bet va tas "Fimo" pasirodė, perbrangus kaip man.. Ir toje pakuotėjė mažokai už tokia kainą pasirodė, gal žinot, kokių pigesnių modelino rušių? Norėčiau pigesnio ir kad kepamas būtu, iškarto dėkoju Mes visi viską galime - tik patys to nežinome...
Data: Ketvirtadienis, 2012 sausio mėn. 26, 16:16 | Žinutė # 99
Žinučių: 3
Yra LYRA Modello. Pirkau, mokėjau 3,50LT. Man kaip neseniai lipdanciai tai dar uztenka... O kai jau reiks rimtesnius darbus lipdyt tai geresni pirksiu.... O seip tai Fimo soft tai lengvai minkosi, o tas lyra tai gumulais iseina.... bet kai susyla tarp ranku neblogas buna... Jei pabandyt nori tai ir LYRA tiks, o seip tai siulyciau fimo pirkti... P.S. Gal kas zinot kur prekiaujama kaune SCULPEY III ir PREMO modelinu? Is anksto dekui. Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis...
Draudžiama be raštiško rankdarbiai.ucoz.com sutikimo naudoti ir platinti šioje svetainėje esančią grafinę bei tekstinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Jei sutikimas gautas, būtina tiesioginė nuoroda į svetainę „Jolitos rankdarbiai“, kaip šaltinį.