Data: Sekmadienis, 2011 Birželio 19, 19:49 | Žinutė # 92
Grupė: Narys
Žinučių: 47
Statusas: Neprisijungęs
Dėkoju, Jolita, labai gražios juostelės, bet nelabai suprantu jos raštelį, gal kartais jūs jį suprantate? Dėkoju už pagalbą "Neskubėk teisti, skubėk suprasti..."
Data: Sekmadienis, 2011 Birželio 19, 21:56 | Žinutė # 93
Žinučių: 684
drambliuke, gal tokia juostele tiks? As nuneriau stai tokia tik daugiau lapeliu, gali prisiuti gumite ar atlasine juostele ,o gal per visa galva nunerk
Data: Ketvirtadienis, 2011 Birželio 23, 20:12 | Žinutė # 95
Žinučių: 2
Sveikos. Labai grazios kepurytes. Norejau paklausti, kaip taisyklingai nunerti kepuryte? Tarkim vaiko galvos apimtis 44 cm, tai kokio dydzio ta virsutini blyna nunerti, o po to norima rasta jungti, ar kaip?
Data: Šeštadienis, 2011 Birželio 25, 17:17 | Žinutė # 96
Žinučių: 684
linchiukas, tokio dydzio galvai labai nesunku nunerti kepuryte, nes mazesnei galvai lengviau nutaikyti dydi. Manau tinka praktiskai visos schemos, imi labai plonus siuliukus ( 100g- 565m), vaseli 1.25-1.5 , virsugalvis iseis savaime pagal schema. Kaip pavizdys, cia mano nerta kepuryte 6 men. dukrytei (galvos apimtis apie 46 cm), neriau pagal moteriska skrybele, o isejo maza kepuryte, taip ir su visom kepurytem, kurios neriau, man visos isejo pagal mano dukrytes galva Jei iskils klausymu, klausk, jei galesiu padesiu
Data: Antradienis, 2011 Birželio 28, 16:16 | Žinutė # 98
Žinučių: 2
Sveikutes mergaites,
Perverciau temuke, bet neradau ko ieskojau Taigi gal kuri man galetu pasakyti, kaip nerti kepurele esancia foto, arba, gal kas turit pansiu schemu? Noreciau nunerti kepuryte 5 menesiu mergaitei, ir tos be raisteliu netinkamos, o sita butu pats tas
Draudžiama be raštiško rankdarbiai.ucoz.com sutikimo naudoti ir platinti šioje svetainėje esančią grafinę bei tekstinę informaciją kitose interneto svetainėse ar žiniasklaidos priemonėse. Jei sutikimas gautas, būtina tiesioginė nuoroda į svetainę "Jolitos rankdarbiai", kaip šaltinį.